Partagás Coronas Gordas Anejados 2015 lösplugg Partagás Coronas Gordas Anejados 2015 låda öppen Partagás Coronas Gordas Anejados 2015 låda

Partagás Coronas Gordas Anejados 2015

Detta är en årgångscigarr från Partagás där cigarrerna har fått vila upp sig i sin låda under 5 år för att sedan kontrolleras och få sin stämpel och skickas ut på marknaden. Det är alltså cigarrer som redan har lagrats en tid och därför ger mer mogna och balanserade smaker än för yngre pinnar. Konstruktionsmässigt så finns det inget att klaga på, draget är åt det lite trögare hållet men absolut inte så att det stör. Glöden går rakt genom hela sessionen och rökproduktionen är riklig.

Smakmässigt så bjuds det på en mycket len och behaglig upplevelse. Det är en hel del smaker som levereras men ingen som är jättedominant. Här hittar vi bland annat jord, sälta, läder, svartpeppar, rökig ek och mjölkchoklad. Vid retrohalering så känner man hur mild cigarren har blivit av lagringen, inget stickande i näsan utan den lena röken bara pyser ut obehindrat. Eftersmaken är kort men smakrik. Kort sagt är det en cigarr som ger massor av olika smaker kombinerat med en ganska låg komplexitet.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Kraftfull och smakrik, men ”runda” smaker."
Produkter

Handla

Information