Äkthetskontroll

Inom cigarrbranschen så förekommer det tyvärr en del förfalskningar. Detta gäller framförallt de dyrare märkena från Kuba och modeller som exempelvis Cohiba och deras Behike-linje. Vi hos Cigarrspecialisten.se köper in alla våra Kubanska cigarrer från officiella leverantörer och har avtal med Habanos S.A, alltså företaget som äger alla Kubanska märken. Vi är dock måna om att ni inte ska bli lurade av andra skojare som tyvärr härjar runt om i världen. Vi vill poängtera att vi inte vill sätta någon av våra kolleger i branschen i dålig dager, de större aktörerna i Sverige är det exempelvis så gott som ingen risk att köpa av. Men faktum kvarstår att det finns andra som gärna luras, så vi ser det som en självklarhet från vår sida att varna våra cigarrbröder och systrar där ute.

Har du en låda som du inte är riktigt säker på är äkta eller ej så kan du kontrollera detta genom att besöka sidan nedan. Var extra uppmärksam om du handlar från privatperson eller på utländska sidor. Tyvärr är det oftas så att man måste få sin låda för att kontrollera dess äkthet, så vid den tidpunkten har man redan blivit lurad. Kan dock vara bra att veta om det inför framtiden.

Klicka på bilden för att komma till äkthetskontrollen, eller så kan du klicka HÄRNotera att denna kontroll alltså endast gäller Kubanska cigarrer.

 

 

Äkthetskontroll av kubanska cigarrer

Produkter

Handla

Information