Askfat

Askfat för cigarrer

Askfat för cigarrer finns i en uppsjö av utformningar och material. För många aficionados har askfatet blivit en symbol för vem man är, oavsett om det är märkestrohet, lekfullhet eller elegans som man vill förmedla så finns det säkert ett askfat för just dig. Längre ner på sidan, efter produkterna, kan du läsa mer om askfat för cigarrer.

För vissa är askfatet inte speciellt viktigt, men för många aficionados så är det extremt viktigt och en av pelarna för en riktigt njutbar upplevelse. Askfat för cigarrer finns i lika många utföranden som det finns människor. Vissa är mer anpassade efter cigarrer än andra, exempelvis har en del askfat speciellt avsedda ytor där cigarren kan vila helt vågrät medan andra är mer traditionella askfat med en vanlig kant så att cigarrerna får ligga lätt lutade nedåt.

Askfat för cigarrer kan vara antingen märkesvaror, det vill säga de bär namnet på ett visst cigarrfabrikat, eller också bär de inget namn alls utan är helt neutrala. Även här är givetvis smaken som baken, vissa vill visa sin lojalitet till ett visst cigarrmärke medan andra vill ha det mer stilrent eller på annat sätt föredrar en annan design.

Av alla cigarrtillbehör så är nog askfatet det med minst funktion, det är snarare designen som brukar bli den slutgiltiga anledningen till varför en viss person väljer ett specifikt askfat. Här är det alltså helt okay att gå helt på utseendet!

Produkter

Handla

Information