Tomma cigarrlådor

Då många är intresserade av att köpa tomma cigarrlådor så har skapat denna kategori där vi listar alla tomma cigarrlådor som vi har för tillfället. Detta är en ren service från vår sida och för att täcka våra kostnader gällande lagerhållning, administration, pack, plock och emballage så har vi satt ett minsta pris om 79 kronor för en låda. Detta är ett självkostnadspris för att administrera försäljningen av tomma lådor. Vid köp av större antal lådor så kan du först kontakta kundtjänst för att få en mängdrabatt.

OBS! Enligt lag måste det finnas etiketter med "rökning dödar" och andra budskap på lådorna. Detta är inget vi kan göra något åt och anses ej vara en defekt.

Vänligen notera att lådorna är av lite olika kvalité, inga lådor är dock trasiga och vi försöker alltid att öppna och behandla alla lådor med varsam hand. För att inte hantera flera hundra olika lådor så lägger vi endast upp de lådor som är av högre kvalité med tjockare väggar och/eller exotiska material. Vi lägger exempelvis inte upp lådor i tunn plywood, vilket utesluter de flesta kubanska märkena. Dock har vi valt att lägga upp de flesta lådorna av Cohiba på grund av märkets stora populäritet och exklusiva "aura".

Produktbilderna är endast avsedda att visa hur lådan ser ut, och är inte på den faktiska lådan som kommer att skickas.

Cigarrlådor kan användas till många olika saker, en del bygger gitarrer av dem medan andra gör högtalare av dem. Men vanligast är att man har dem som snygga förvaringslådor eller använder dem för att slå in presenter.

Har du ett unikt eller roligt sätt att använda cigarrlådor på så får du mer än gärna skicka in en bild och/eller text till oss, det är alltid kul att se vad våra cigarrbröder och systrar hittar på med all sin sprudlande fantasi.

Produkter

Handla

Information