Fodral

Ett cigarrfodral är ett måste för dig som vill ta med dig en eller flera cigarrer när du är på språng eller ska ut och resa. Vissa etuier ger endast ett bra skydd medan andra även reglerar fuktighetsnivån och ser till att dina godbitar alltid är i rökbart skick.

När man ger sig ut på resande fot så är det viktigt att förvara sina cigarrer på ett värdigt sätt. Beroende på om resan är till andra sidan jorden eller till vännen på andra sida staden så finns det olika lösningar. Vi erbjuder stiliga fodral som får dina vänner att inse vilken stilig gentleman/kvinna du är, kanske i äkta läder eller i polerat aluminium. För mer långväga resor så har vi också etuier med inbyggd fuktreglering, med dessa säkerställer du att dina cigarrer är vid god vigör även om du inte tänkt att röka dem på några dagar.

För den riktigt seriösa aficionadon så har vi också riktiga resehumidorer i form av väskor med mer avancerad utrustning inbyggt för att hålla rätt fuktighetsnivå. Med dessa säkerställer du att du alltid har en perfekt cigarr att röka oavsett var du är i världen. Tänk dock på att det är olagligt att ta in äkta kubaner (cigarrer alltså...) i USA, så slipper du se dem gå upp i rök utan att vara i din mun.

För dig som inte behöver något extravagant utan endast vill hålla fuktighetsnivån så har vi våra mycket populära humidorpåsar från Adorini. Dessa påsar håller en jämn och korrekt fuktighetsnivå i upp till 3 månader och är återförslutningsbara. Dessa är välanvända hos oss på cigarrspecialisten!

Att tänka på vid köp av etui är, förutom utseendet, dess dimensioner. Fundera över storleken på de cigarrer du oftast röker och se till så att du väljer ett etui som passar till dessa. Nästa sak att tänka på är om du behöver ett etui med fuktstyrning eller ej. Ofta kan det vara en bra idé att köpa med fuktstyrning då dessa funkar till alla tillfällen, både långa och korta resor.

Kort sagt, vi har det mesta för både den korta och långa resan. En riktigt aficionado bör ha ett fint etui till sina cigarrer, det förtjänar de.

Produkter

Handla

Information