Specialutgåvor

Här hittar du cigarrer i begränsad upplaga, vintage cigarrer, limited edition och cigarrer avsedda för La Casa del Habano (CDH/LCDH). Det kan röra sig om cigarrer som, redan från start, gjorts för att endast säljas i X antal exemplar. Det kan också röra sig om vintage-cigarrer, alltså cigarrer som lagrats extremt länge eller som inte finns att tillgå på marknaden genom oficiella kanaler. Exempelvis på grund av att de slutat att tillverkas eller helt enkelt inte har Europa eller Sverige som marknad. Sist men inte minst visar vi här de cigarrer vi för tillfället har som är avsedda för de prestigefyllda La Casa del Habano-butikerna, alltså Habanos egna franchise-butiker.

Är du ute efter extremt limiterade och exklusiva cigarrer så klicka på denna länk.

OBS! Vissa av specialutgåvorna säljs ut mycket snabbt (kan ta mindre än en minut), du bör därför inte vänta när du fått mail om att de kommit i lager. Om du inte hunnit få tag på din vara vid ett släpp så lägg upp en ny bevakning så får du mail igen nästa gång vi fått in en leverans.

Priserna för denna typ av cigarrer är generellt väsentligt högre än för andra cigarrer. Detta då cigarrerna oftast har lagrats mycket länge och därför har haft en riktigt lång produktionstid. Det rör sig ocskå om cigarrer som bara finns i ett begränsat antal runt om i världen och därför att mycket eftertraktade bland samlare. Tänk på att det kan vara en bra idé att köpa mer än en av den eller de cigarrer du är ute efter. En kanske du vill prova direkt men du bör även spara en eller flera för framtiden. Antingen för att avnjuta om några år eller helt enkelt spara till samlingen.

Produkter

Handla

Information