Övrigt

Under vår kategori övrigt så samlar vi saker som inte passar in under de andra kategorierna. Det dyker ofta upp lite udda saker, saker som man inte visste att man behövde som cigarrökare. Dessa platsar ofta in i vår kategori "övrigt".

Övriga cigarrprylar

Att röka cigarr kan nästan bli en materialsport, det kommer hela tiden nya saker på marknaden som är tänkta att underlätta din hobby och njutning. Vi försöker alltid att hänga med i svängarna och ta in det som dyker upp på marknaden. Under kategorin "övrigt" hittar du sådant som vi inte anser passar in under någon av de övriga kategorierna, här samlas bland annat artiklar som underlättar för din organisering av cigarrer. Detta kan exempelvis vara etiketter, skiljeväggar till humidorer och mycket mer.

Har du förslag på någon artikel som vi borde ta in så var inte blyg, lägg ifrån dig cigarren några minuter och skriv några rader till oss så lovar vi att göra vad vi kan för att hitta leverantör och börja lagerföra varan.

Det ska erkännas att vi är lite prylgalningar så att ta in nya saker och testa är bland det roligaste vi vet. Att kombinera prylar OCH cigarrer blir nästan som att komma till nirvana. Tids nog hoppas vi därför att denna kategori ska växa, och vi gör det gärna tillsammans med dig, din kunskap och dina ideér.

Produkter

Handla

Information