Nyheter

Här samlar vi de senaste produkterna som vi fått in. Detta så att du på ett enkelt och överskådligt sätt kan se vad som är nytt i butiken.

Cigarrnyheter

Känner du dig lite äventyrlig och det är dags att prova något nytt? Då har du kommit till precis rätt ställe. Under kategorin nyheter så hittar du alla nya produkter som vi fått in, det behöver nödvändigtvis inte bara vara cigarrer utan kan vara tillbehör, eller något helt annat. Givetvis är allt vårt sortiment relaterat till cigarrer så söker du nyheter om tvättmaskiner kanske du inte har kommit helt rätt...

Paradoxalt nog kan en nyhet, inom cigarrvärlden, vara en mycket gammal produkt. Om vi får in vintage cigarrer så betraktar vi givetvis dem som nyheter också, det är alltså nyheter i vårt sortiment som vi syfta på.

Har du någon produkt du vill att vi ska ta in i vårt sortiment så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst, vi har för närvarande en lång kö men med tillräckligt många förfrågningar så kan vi givetvis prioritera om. 

För nyheter om själva verksamheten (alltså inte bara produkter) så kan du kika under "Nyheter" som finns på startsidan. Här skriver vi om vad som är på gång i butiken och våra tankar och funderingar för framtiden. Vi tycker att transperens ut mot våra kunder är viktigt och ser det som en självklarhet att vi ska utvecklas i den riktning våra kunder vill att vi ska gå.

Produkter

Handla

Information