Nyheter

Här samlar vi de senaste produkterna som vi fått in. Detta så att du på ett enkelt sätt kan se om det är något nytt som du inte provat och som du vill sätta tänderna i.

Cigarrnyheter

Känner du dig lite äventyrlig och det är dags att prova något nytt? Då har du kommit till precis rätt ställe. Under kategorin nyheter så hittar du alla nya produkter som vi fått in, det behöver nödvändigtvis inte bara vara cigarrer utan kan vara tillbehör, böcker eller något helt annat. Givetvis är allt vårt sortiment relaterat till cigarrer så söker du nyheter om tvättmaskiner kanske du inte har kommit helt rätt...

Paradoxalt nog kan en nyhet, inom cigarrvärlden, vara en mycket gammal produkt. Om vi får in vintage cigarrer så betraktar vi givetvis dem som nyheter också, det är alltså nyheter i vårt sortiment som vi syfta på.

Vi kan varmt rekomendera att följa oss via vårt nyhetsbrev och/eller sociala medier för att alla nyheter serverade på silverfat iställt för att behöva jaga rätt på dem själv. Vårt nyhetsbrev skickas ut max en gång per månad och adressen lämnas aldrig ut till tredje part. Du kan givetvis också avregistrera dig precis när du vill, om du nu mot förmodan skulle komma på den tanken.

Har du någon produkt du vill att vi ska ta in i vårt sortiment så tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst, vi brukar kunna lösa de flesta förfrågningar. Finns det någon produkt som du kontinuerligt vill ha så kan vi också börja lagerhålla dem åt dig, även vid mycket låga volymer.

För nyheter om själva verksamheten (alltså inte bara produkter) så kan du kika högst upp till höger på sidan eller under "Nyheter" som finns i menyn under "Övrigt". Här skriver vi om vad som är på gång i butiken och våra tankar och funderingar för framtiden. Vi tycker att transperens ut mot våra kunder är viktigt och ser det som en självklarhet att vi ska utvecklas i den riktning våra kunder vill att vi ska gå.

Produkter

Handla

Information