Välkommen till vår fysiska butik i Växjö!

Cigarrspecialisten finns inte bara på nätet utan har även en fysisk butik i Växjö. I butiken finns givetvis samma utbud som i vår näthandel och här finns också möjlighet att klämma och känna på produkterna. På denna sida kommer vi lägga upp framtida events som kommer ske i butiken och här är också den bästa källan för att se våra öppettider, vilka kan ändras lite då och då. Grundtanken är att vi, än så länge, ska ha öppet fredagar och lördagar men ibland finns omständigheter som gör att vi måste hålla stängt. Vår e-handel är dock givetvis alltid öppen.

I butiken ligger alla våra cigarrer framme så att man kan titta på dem, det samma gäller alla tillbehör. Vi har en lite vilohörna där du kan sitta och läsa senaste numret av Cigar Aficionado eller Cigar Journal, eller så tjatar du lite med oss om cigarrer eller allt annat mellan himmel och jord. Hos oss är givetvis alla välkomna, både nybörjare och proffs. Butiken är givetvis handikappanpassad så det går fint att ta sig in och runt med, exempelvis, rullstol.


Adress (endast besök, ej post)

Systratorpsvägen 6

352 46 Växjö

Kör in genom grindarna och parkera vid ARC fastigheter. Sedan går du längs med grusgången som löper bort mot slutet/hörnet av byggnaden. Du ska alltså inte köra in plåtverkstaden med alla lastportar.

Öppettider (uppdateras löpande)

Vecka 24

Fredag: 12-17

Lördag: 10-14

Vecka 25

Fredag: 10-14

Lördag: STÄNGT

Övrigt: Butiken är kontantfri. Betalning sker med kort eller Swish.

 


Produkter

Handla

Information