Välkommen till vår fysiska butik i Växjö!

Cigarrspecialisten finns inte bara på nätet utan har även en fysisk butik i Växjö. I butiken finns givetvis samma utbud som i vår näthandel och här finns också möjlighet att klämma och känna på produkterna. På denna sida kommer vi lägga upp framtida events som kommer ske i butiken och här är också den bästa källan för att se våra öppettider, vilka kan ändras lite då och då. Grundtanken är att vi, än så länge, ska ha öppet lördagar och söndagar men ibland finns omständigheter som gör att vi måste hålla stängt. Vår e-handel är dock givetvis alltid öppen.

I butiken ligger alla våra cigarrer framme så att man kan titta på dem, det samma gäller alla tillbehör. Vi har en lite vilohörna där du kan sitta och läsa senaste numret av Cigar Aficionado eller Cigar Journal, eller så tjatar du lite med oss om cigarrer eller allt annat mellan himmel och jord. Hos oss är givetvis alla välkomna, både nybörjare och proffs. Butiken är givetvis handikappanpassad så det går fint att ta sig in och runt med, exempelvis, rullstol.


Adress (endast besök, ej post)

Systratorpsvägen 6

352 46 Växjö

Kör in genom grindarna och parkera vid ARC fastigheter. Sedan går du längs med grusgången som löper bort mot slutet av byggnaden. 

Öppettider (uppdateras löpande)

Vecka 36

Fredag: 12-18

Lördag: 10-14

Vecka 37 till och med ??

Från och med vecka 37 kommer butiken vara stängd på grund av flytt. Det kommer gå att lägga beställning i vår webshop och hämta hos oss (utan fraktkostnad givetvis). På grund av stor osäkerhet i leveranser så har vi ingen exakt vecka på när nya butiken öppnar. Men vi försöker givetvis att öppna så fort vi kan.

Övrigt: Butiken är kontantfri. Betalning sker med kort eller Swish.

 


Nedan hittar du lite bilder på vår butik, om du är nyfiken i en strut.

'

Produkter

Handla

Information