Presentförpackningar

Att köpa ett färdigt cigarrpaket är perfekt för dig som vill ge bort en present eller som vill prova flera olika cigarrer men inte kan eller vill sätta ihop din egen blandning av cigarrer.

Exklusiva presenter och cigarrpaket

Söker du presenter till den som har allt? Då kan våra presentpaket vara precis det du letar efter. Ge bort en paket med några av de finaste cigarrerna i världen, även icke-rökare kan avnjuta en riktigt fin cigarr precis lika väl som en "vanlig" person kan avnjuta ett glas fint vin eller whisky.

Är du på jakt efter något till fars dag så behöver du definitivt inte leta längre, vilken far vill inte skryta för gubbarna att han har ett par riktigt fina kubanska cigarrer hemma?

Cigarrer är också mycket populära vid alla möjliga högtider så som bröllop och barnafödsel (bör ej rökas inne på BB dock...). Eller varför inte fira den där rundan golf som gick så pass bra att självaste Tiger Woods hade blivit avundsjuk? Kort sagt, det finns nästan hur många tillfällen som helst där en cigarr med tillbehör är en både oväntad, exklusiv och uppskattad gåva att ge bort.

När du ger bort en cigarr så tänk på att om den ska förvaras en längre tid så kan det vara bra att även lämna över en cigarrpåse så att din gåva håller sig vid god vigör. En sådan påse kan hålla cigarren i rökbart skick i upp till tre månader. Ett mer exklusivt intryck ger man genom att ge bort cigarren i en tubhumidor, som alltså är en liten tub som även håller korrekt fuktighetsnivå. I en sådan kan en cigarr lagras hur länge som helst så länge man fyller på med destillerat vatten vid behov.

Vill du ha hjälp med att hitta en bra present så är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst så ska vi säkert kunna hitta ett riktigt bra paket. Tillsammans ska vi se till att just din present kommer bli den stora snackisen och att mottagaren kommer bli både överraskad och glad.

Våra paket är också bra för dig som vill vidga dina vyer eller är nybörjare. Genom att köpa ett paket, ofta med ett visst tema, så kan man få lite av varje och prova sig fram till vad det är för sorts cigarrer som man är lite extra förtjusta i. Att köpa ett paket är därför ofta den vanligaste vägen in för nybörjaren.

Produkter

Handla

Information