Färdiga paket

Nedan hittar du cigarrspecialistens egna paket som vi plockat ihop utifrån olika förutsättningar. En del har kommit till efter önskemål från kunder som sedan blivit så bra att vi vill dela med oss av dem. Andra har vi satt ihop för att de har ett specifikt tema så som form, nationallitet eller smaker. Denna sektion kommer att byggas ut med tiden och hittar du inte det du söker så kontakta oss för att få ett skräddarsytt paket efter dina önskemål.

Att köpa ett färdigt paket med cigarrer är ett formidabelt sätt att utöka sin samling och prova nya cigarrer för så väl nybörjaren som den inbitna cigarrbrodern eller systern. För ska vi vara ärliga så har man inte alltid tid, energin eller fantasin till att sätta ihop egna paket och då är det väl bra att någon annan gjort jobbet åt en? Jag (Daniel) minns själv när jag var nybörjare och skulle köpa mina första cigarrer, då hade ett färdigt paket för nybörjare varit perfekt, något som jag vid den tidpunkten inte kunde hitta. Det är bland annat därför som vi vill se till att du som nybörjare ska kunna få en så bra och inspirerande start som möjligt in i cigarrernas fantastiska värld.

Kort sagt, med våra paket vill vi servera färdiga förslag på silverfat till våra härliga bröder och systrar. Vi hoppas de ska falla er på läppen. Har ni förslag på paket så tveka inte att kontakta oss så ska vi se vad vi kan slänga ihop för gottepåse och lägga upp i denna kategori i framtiden.

Produkter

Handla

Information