Camacho Criollo Machitos lösplugg Camacho Criollo Machitos 6-pack 1 Camacho Criollo Machitos 6-pack 2

Camacho Criollo Machitos

Camacho Criollo Machitos är ännu en cigarr i märkets omarbetade serier, i detta fall Criollo. Efter att Camacho tog ett omtag över sina serier så har märket fått ett rejält uppsving även om blendsen inte har förändrats. Denna lilla Machitos fungerar utmärkt på våra breddgrader när det är kallt ute eller man inte har så mycket tid över. Låt inte det lilla formatet lura dig, du kommer bjudas på riklig pepprig smak tillsammans med en uppsjö av andra mycket behagliga aromer.

Konstruktion – Camacho Criollo Machitos

Precis som alla Camachos cigarrer så drar denna pinne till sig din uppmärksamhet, den gula gördeln står verkligen ut mot vad som annars är vanligt i denna bransch och har en enkel minimalistisk design i övrigt. Täckbladet är mörkbrunt och har endast ett fåtal synliga ådror. Draget är perfekt och är lätt men utan att bli för löst. Glödlinjen går för det mesta mycket rakt och på denna lilla cigarr hinner man knappast uppnå några problem som skulle innebära att man behöver justera glöden.

Smaker – Camacho Criollo Machitos

Det är bra om du gillar peppar när du ska röka denna cigarr, för du kommer få en stor dos peppar tidigt in i rökningen. Under denna smak så hittar du jord och choklad. Det finns även en viss sötma som påminner om honung, den är dock inte speciellt framträdande men ligger där i bakgrunden och gör sitt jobb. När man kommit en bit in i rökningen så får dock honungen en lite mer framträdande roll och får även sällskap av nöt, trä och läder tillsammans med den redan närvarande jordiga smaken. Pepparn ligger kvar genom hela rökningen och nikotinstyrkan tilltar mot slutet, så är du känslig för detta kan det vara bra att lägga ifrån sig cigarren i god tid.

Läs även "Bernts" recension av Camacho Criollo Machitos här.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Mycket smak i liten förpackning! P*****t för den korta höstpromenaden. Pepprig men nyanserad smak. Något besk precis mot slutet."
Produkter

Handla

Information