Tips på julklappar!

Tips på julklappar!

Julen närmar sig som bekant med stormsteg, detta betyder även att det är dags att inhandla en liten klapp till nära och kära. För cigarrälskare så är, föga förvånande, en cigarr något av det bästa man kan få. Nedan listar vi våra förslag på bra julklappar, tillsammans men en motivering. Vi hoppas det ska hjälpa dig och plocka bort lite av den där julstressen 😊

Rafael Gonzales North Star – Unik cigarr som är släppt i en begränsad upplaga endast för de nordiska och baltiska länderna. Detta ä mycket ovanligt och cigarren kommer garanterat vara något som uppskattas. Finns att köpa som styck eller i en trälåda om 10 cigarrer.

Te-Amo WS Robusto Kit – Märket Te-Amo härstammar från Mexiko och detta kit innehåller 5 olika cigarrer som representerar de 5 största cigarrproducerande länderna i världen. Allt förpackat i en trevlig träask, medföljer gör även en snoppare som används för att klippa cigarren.

Presentask Habanos (Robusto eller Selection) – Fina träaskar som innehåller kubanska cigarrer från flera av de främsta märkena på ön. Det är något visst med kubanska cigarrer och de har sin alldeles egna unika mystik. Men det är inte utan anledning, kubanska cigarrer är bland de bästa som finns.

H. Upmann Half Corona – Denna kubanska cigarr är något av en legend, iaf för oss på nordliga breddgrader. En riktig storsäljare som har en förmåga att gillas av alla. Finns som 5-pack som då kommer i en fin plåtlåda till mycket rimlig peng.

Våra egna färdiga paket – Vi har satt ihop egna paket med olika teman. Något är för korta och tjocka cigarrer, ett annat för nybörjare och så vidare. Dessa kan vara väl värda ett besök, så slipper du plocka ihop ett eget paket.

Tillbehör – En cigarrentusiast älskar sina tillbehör, även cigarrer är en materialsport. Vi har snoppare, tändare, fodral, askfat och humidorer i flera olika prisklasser.2018-12-12
Produkter

Handla

Information