Rafael Gonzales North Star lösplugg Rafael Gonzales North Star låda öppen Rafael Gonzales North Star låda

Rafael Gonzales North Star

Äntligen har det blivit dags för oss i Norden och Baltikum att få vår egen utgåva av kubanska cigarrer, det var ett tag sedan senast. Denna gång är det Rafael Gonzales som gjort dessa, som de valt att döpa till North Star (Polstjärnan på svenska). Denna cigarr finns alltså endast på den nordiska och baltiska marknaden och har tillverkats i totalt 6000 lådor med 10 cigarrer i varje låda. Det är en limiterad utgåva så när dessa lådor är slut så finns det inga fler.

Cigarrens format är Petit Robusto, här har tillverkaren Habanos tänkt till. Att släppa en cigarr i slutet av året i norden kräver nästan att den är av ett mindre format. I norden vill man under vinterhalvåret generellt inte röka cigarrer som tar flera timmar. Formatet passar således utmärkt för våra behov. Smakmässigt är detta en mild cigarr, både gällande kropp och nikotin. Vi hittar välbalanserade smaker av trä (främst ek och ceder), samt en del kanel. Till detta serveras också en del kakao och nötter. Känslan på paletten är, som sagt, mild och ganska torr. Det finns ingen stor sötma, den passar därför bra ihop med en lite sötare rom.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
4.5
baserat på
3
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Distinkt träig i början. I slutet av den första 1/3 kommer det en smak av jordnötter, fram för allt vid retrohalering. Framträder också en torrare smak. Kan vara det som beskrivs som kanel. Den försvinner dock snabbt igen.
I slutet försvinner även det jordnötiga och kvar är smaken av trä.
Fin askpelare som håller sig väldigt b** och glödlinjen behövde bara justeras någon enstaka gång."
"En t****** cigarr i b** format. S**** drag rakt igenom och h***** fyllig rök."
Produkter

Handla

Information