Zino Classic No. 1 lösplugg Zino Classic No. 1 naken Zino Classic No. 1 3-pack

Zino Classic No. 1

Zinos Classic serie är känd för den mycket fina konstruktionen och det allmänt vackra utseendet på både cigarr och förpackning. Den har, precis som namnet antyder, en klassiskt stilren förpackning. Smakmässigt ligger den åt det lugnare hållet med ganska låg komplexitet och smaker som inte tenderar att göra allt för stort väsen av sig.

Konstruktion – Zino Classic No. 1

Zino Classic No. 1 är den längsta i serien och har även lite mindre gördelstorlek än sina småsyskon. Den känns relativt mjukt packad och draget ligger åt det lite trögare hållet, dock inte så att du behöver ta i för kung och fosterland när du puffa. Täckbladet har en vacker ljusbrun färg och ha endast ett fåtal knappt synliga ådror. Även sömmarna är mycket välgjorda och är till och med svåra att se. Askpelaren har en tendens att inte växa sig allt för lång så det kan vara bra att se upp så att man inte får aska i knät.

Smaker – Zino Classic No. 1

Smakupplevelsen är ganska jämn genom hela rökningen, komplexiteten är med andra ord låg. Till en börja bjuds man på smaker av trä och det finns även en liten lätt bitterhet precis i början. Efter ett tag så tillkommer smak av framförallt nötter tillsammans med en fin sötma. Eftersmaken bär på peppar och en viss kryddighet med en oljig textur. Sett över hela rökningen så är de en lugn cigarr som mestadels bjuder på eleganta och ljusa smaker.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information