Tektor Lojsta Hed Tektor Lojsta Hed låda

Tektor Lojsta Hed

Lojsta Hed, från Svenska Tektor Cigars är en lugn cigarr som portionerar ut lätta toner från början till slut. Men en voluminös rök som lätt kan rullas runt i munnen för att få fram de lätta tonerna så passar cigarren på morgonen då smaklökarna inte kommit igång ordentligt ännu.  

Konstruktion – Tektor Lojsta Hed

Täckbladet har en fin lyster och inga större skönhetsfläckar. Det finns inga större ådror och sömmen går fint längs med kroppen. Cigarren känns relativt löst och jämnt packad, inga hårda knutor som riskerar att draget känns pluggat. Draget är snarare åt det lite lösare hållet, men helt inom ramen för vad de flesta puffare anser bra. Glöden går jämnt och det finns sällan skäl till någon manuell justering.

Smaker – Tektor Lojsta Hed

Detta är ingen smakbomb utan cigarren levererar lätta smaker av bland annat blött gräs och trä. Då och då dyker det även upp lite toner av örter som påminner om grönt te. Det produceras en stor volym rök vilket hjälper att föra fram de lätta tonerna. En bit in så kommer det fram en lätt fruktighet som även ökar sötman, fruktigheten är lite lynnig då den kommer och går under cigarrens andra del. Detta gör att komplexiteten tilltar något, även om detta på intet sätt är en komplex cigarr.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information