Te-Amo WS Robusto Nicaragua lösplugg Te-Amo WS Robusto Nicaragua 15-pack

Te-Amo WS Robusto Nicaragua

Med ett mycket attraktivt pris och fin kvalité med robusta med mjuka smaker så är detta en perfekt vardagscigarr. Den tar inte en evighet att röka men formatet är fortfarande tillräckligt stort för att kännas som en riktig cigarr. Nicaragua är känt för sina fina tobaksplantage och att just denna cigarr är representant för detta område i Te-Amos Word Serie är tydligt. Cigarren har en låg komplexitet och tillsammans med övriga egenskaper så gör den sig perfekt för den längre promenaden, ett extra varv för att rasta hunden, eller om man bara vill avnjuta en bok utan att missa en massa komplexitet i cigarren.

Konstruktion – Te-Amo WS Robusto Nicaragua

Cigarren känns bra i handen och ger ett robust intryck. Den känns välpackad utan större ojämnheter längs med täckbladet, även om vissa mjukare partier kan förekomma. Detta visar sig också när man provar draget, det går lätt och fint utan större ansträngning. Även glöden går bra och det är inte många gånger man behöver korrigera glödlinjen. Gällande rökproduktion så är den fullt tillräcklig för att bära fram smakerna som cigarren har att bjuda på.

Smaker – Te-Amo WS Robusto Nicaragua

När vi kommer till just smakerna så bjuds det på fina sådana, nästan något förvånande med tanke på den låga prislappen för denna cigarr. De främsta smakerna är av trä och jord tillsammans med en lättare ton av ren tobak. Texturen är något krämig vilket höjer helhetsupplevelsen ytterligare. Den fina rökproduktionen hjälper till att skapa den fina texturen. Komplexiteten är inte så stor utan det är en ganska linjär smakprofil som presenteras under hela rökningen av denna cigarr. En perfekt vardagscigarr som inte kräver din fulla uppmärksamhet hela tiden.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information