Te-Amo WS Corona Dominica lösplugg Te-Amo WS Corona Dominica låda öppen Te-Amo WS Corona Dominica låda

Te-Amo WS Corona Dominica

Te-Amo WS Corona Dominica är en cigarr som bör passa här i landet lagom. Kroppen är lagom, komplexiteten är inte så hög och röktiden gör att den passar för de flesta tillfällen. Te-Amos cigarrer passar både nybörjare och proffs, de har oftast inte så hög nikotinnivå och en smakprofil som är lätt att ta till sig.

Konstruktion – Te-Amo WS Corona Dominica

Trots det låga priset så lyckas Te-Amo få till en riktigt bra konstruktion. Det mellanbruna täckbladet har en fin lyster och saknar större skönhetsfläckar och ådror. Cigarrens lilla format passar för de flesta tillfällen och har en röktid som inte kräver att man avsätter flera timmar. Draget ligger där det ska göra och det är sällsynt med exemplar där draget är trögt. Glöden går för det mesta rakt och det är inte ofta en situation uppstår där man skulle behöva korrigera glödlinjen.

Smaker – Te-Amo WS Corona Dominica

Till en början möts man av trä tillsammans med en sälta som fastnar på läpparna, man hittar även en ganska stor kryddighet. Kroppen ligger i de övre regionerna av medium men tar sig aldrig över till en fullare karaktär. Kraften i smakerna känns välbalanserad och passar formatet bra. När man kommit in en bit i rökningen så möts man av en krämig nötighet medan de tidigare smakerna också ligger kvar. Det är även denna profil som ligger kvar under cigarrens sista del. Den är således inte speciellt komplex utan ger fina smaker som mer eller mindre ligger kvar genom hela rökningen.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
2.5
baserat på
2
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information