Jose L. Piedra Cremas Lösplugg Jose L. Piedra Cremas 5-pack Jose L. Piedra Cremas låda öppen Jose L. Piedra Cremas låda

Jose L. Piedra Cremas

OBS! Produkten finns endast tillgänglig på grund av ett tekniskt test i butiken. Den går alltså EJ att köpa.

En låda innehåller 10 cigarrer, vid köp av låda blir priset 200 kr.

Jose L. Piedra Cremas är inte helt ovanlig som inträdelse till cigarrernas förlovade land. Dess extremt rimliga pris gör att man inte känner sig avskräckt och om man har provat cigaretter innan så kommer smakupplevelsen att vara i en helt annan dimension, det samma gäller för övrigt om man inte rökt innan alls. Är man dock en erfaren rökare som har puffat på Cohibas hela livet så kanske man inte blåses av stolen. Men faktum är att detta är en riktigt trevlig och bra cigarr för pengarna. Den kostar ju faktiskt nästan ingenting! Men sin milda framtoning, konsekvens i smaken och relativt korta röktid så passar Jose L. Piedra Cremas mycket bra på morgonen tillsammans med kaffet och morgontidningen. Ett bra sätt att värma upp smaklökarna inför en ny härlig dag.

Konstruktion - Jose L. Piedra Cremas

Täckbladen på de olika cigarrerna kan variera något i färg men ser överlag prydliga ut. Det finns några synliga ådror och bladet har ett ganska oljigt intryck, vilket är en positiv överraskning. Ett klämtest avslöjar att cigarren är fint packad med precis lagom motstånd och "studs". Draget är fint och kan på vissa cigarrer ligga mer åt det fastare hållet.

Smaker - Jose L. Piedra Cremas

Redan från början kommer mycket trevliga och milda smaker av kryddighet samt en riktigt bra söt tobakssmak. Cirka en tredjedel in på cigarren så tilltar den lite grand i styrka och kryddigheten ökar. Den lägger sig och kittlar lite lätt på tunga och gom. Smakerna har utvecklats och nu känner man fina toner av söt kakao, mörkt trä och en aning kanel. Blåser man ut röken långsamt får man en fin eftersmak som dock försvinner ganska snabbt. Halvvägs igenom så ligger samma smaker kvar och glöden på cigarren håller sig jämn och fin. Detta fortsätter egentligen genom hela cigarren vilket ger ett mycket konsekvent, om än inte speciellt komplext, intryck. En trevlig cigarr som man vet var man har, och dessutom kan man ha pengar över till annat samtidigt som man faktiskt får avnjuta en kubansk cigarr. Inte så illa.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3
baserat på
2
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information