Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda lösplugg Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda låda öppen Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda låda

Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda

Denna cigarr är ännu ett kvalitetshantverk från Drew Estate. Det bjuds på en mycket solid konstruktion i ett format som passar året runt. Vi får stifta bekantskap med smaker av främst nöt och peppar. Men det finns en hel uppsjö av andra smaker som gärna är med och dansar på paletten under rökningens gång. En relativt hög komplexitet i en förhållandevis mild förpackning fast med en tydlig kropp.

Konstruktion – Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda

Drew Estate är kända för att inte tumma på kvalitén i sina cigarrer och denna pinne är inget undantag. Täckbladet är vackert med en lätt oljig yta utan några större ådror. Skönhetsfläckar får man verkligen leta efter om man ska hitta några. Draget har precis rätt motstånd så här finns inte heller något att gnälla på. Glödlinjen går tillräckligt rakt för att man aldrig ska behöva göra någon justering eller återtända. Kort sagt så ger den här cigarren fullt fokus till smakerna snarare än att behöva fippla med tändare eller annat instrument. Som det ska vara, med andra ord.

Smaker - Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda

Direkt från start så möts man av en tydlig men mild smak av söt espresso. Efter några puffar kommer även en lätt sälta fram vilken balanserar väl med den sötare kaffetonen. Ytterligare en bit in i rökningen så hittar vi kola, nöt, peppar och cederträ. Den öppnar alltså upp lite mer och fler smaker träffar paletten. Ungefär halvvägs så blir smaken av nöt allt tydligare och tonerna av peppar gör sällskap som en av de främre smakerna. Cigarrens sista del bjuder fortsatt på främst nöt och peppar, här kommer också en mycket mild ton av mint in i bilden. Nötsmaken differentieras något och man kan urskilja salta jordnötter, valnöt och macadamianöt.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information