CAO Flathead Camshaft Lösplugg CAO Flathead Camshaft Låda

CAO Flathead Camshaft

Precis som sina syskon i CAOs Flathead-familj så är detta en mycket omtyckt cigarr, troligen den mest populära i hela familjen. Med sitt speciella utseende, då den är box pressed (fyrkantig), så är den också populär som bjudcigarr då den snabbt skapar diskussioner. Men det är givetvis smakerna som i slutändan betyder något, och här råder det ingen brist. Det mörka täckbladet som odlats i direkt solljus är fullpackat av smaker och sötma. Detta tillsammans med den fina blandningen av hela tobaksblad i inlagan gör denna cigarr till en riktig smakbomb. Inte konstigt att den fått så många beundrare runt om i världen.

Konstruktion - CAO Flathead 554 Camshaft

Konstruktionen på denna cigarr är otroligt bra, det mörka täckbladet får det att vattnas i munnen. Det är så mörkt så man börjar nästan undra om de döljer något, vilket man dock snart inser att de inte gör. Täckbladet är slätt som silke utan större ådror som förstör intrycket eller påverkar glödlinjen. Draget är åt det lättare hållet vilket passar denna cigarr riktigt bra då det på något sätt är synkroniserat med output av smaker som sker. En sak som dock kan vara bra att veta gällande flathead-familjen är att huvan är väldigt platt vilket gör att en cigarrborr generellt fungerar bättre än en traditionell giljotin-snoppare, detta då det är väldigt liten marginal att snoppa på utan att komma åt sömmen på huvan.

Smaker – CAO Flathead 554 Camshaft

Till en början välkomnas man av en riktigt trevlig blandning smaker, främst en jordig sötma som sedan ackompanjeras av lite kakao och trä. Smakerna är ganska konsekventa genom hela rökningen, för dig som är ute efter en komplex cigarr så kanske inte detta är mitt i prick. Dock så är det få cigarrer som producerar så här kraftfulla smaker i så fantastiskt balanserad kombination. Hela upplevelsen av formatet, konstruktionen och den fulla kroppen gör att helheten blir förförisk, något som också visat sig på marknaden då detta är en av de bäst säljande cigarrerna på världens största cigarrmarknad, USA. Den har även blivit hyllad i en uppsjö recensioner i både tidningar och på Internet. Men det finns bara ett sätt att säkert veta om du kommer tycka om den, och det är att prova.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Det är en mycket god cigarr till ett hyfsat pris"
Produkter

Handla

Information