CAO Colombia Bogota lösplugg CAO Colombia Bogota Låda

CAO Colombia Bogota

Det exporteras mycket gott från Colombia, kaffe, te, juveler, olja och guld. Med sin närhet till stora tobaksproducerande länder så som Ecuador så kan man tycka att Colombia också borde kunna göra fin tobak. Ändå är det mycket ovanligt med Colombians tobak i cigarrer, detta ville CAO råda bot på och testade således att göra en linje med cigarrer med just detta lands tobak. Det ska tilläggas att det inte handlar om puros, det är alltså inte endast Colombians tobak utan det är inlagan som delvis är från landet.

Konstruktion – CAO Colombia Bogota

Bogota är en mycket fin pinne med ett krämigt ljust täckblad. Inga större ådror förstör intrycket eller glödpelaren. Draget är näst intill perfekt med endast ett litet motstånd, du behöver således inte kämpa för att få känna smakerna som röken förmedlar. Glödpelaren ligger rakt och fint genom rökningen och några korrigeringar behövs inte. Det är kort sagt en mycket välkonstruerad pinne som CAO levererar, precis som vanligt.

Smaker – CAO Colombia Bogota

De initiala smakerna består färmst av grönt te, honung, hö och gräs. Det pirrar lite lätt på tungan när man puffar på cigarren, vilket är lite märkligt då detta inte är en speciellt stark cigarr. Kroppen ligger mot medium och skulle nog av många betraktas som mild. En bit in i rökandet så finns det fortfarande mycket smak av hö och gräs, med en subtil sötma som passar perfekt och skapar en mycket god helhet. Det är dock te och honung som är de mest frekventa smakerna sett till hela rökningen. När man kommit ungefär halvvägs så börjar smakerna från den Colombianska tobaken att göra sig mer påmind. Fram kommer lite lätta smaker av muskot samt torv, som påminner lite om skotts whisky. Cigarrens smaker och mediumkropp gör den till ett fint sällskap ihop med en kopp nybryggt kaffe.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information