Blend 15 (Nicaragua)

Blend 15 är det första premiummärket från A.J Fernandez som kommer i så kallad bundle. Det vill säga i enklare förpackningar snarare än fina lådor. Detta gör att de kan få ner priset och lägga produktionskostnaden på själva cigarrerna istället för dess förpackning. Cigarrerna är handrullade och innehåller 100% nicaraguansk tobak. Blend 15 bjuder på medium kropp med smaker typiska för A.J Fernandez men till ett lägre pris än deras övriga sortiment. Vid köp av en hel bundle (15 cigarrer) så kommer cigarrerna inslagna i miljövänligt papper.

Säljchefen för A.J Fernandez, Steven Kron, säger att företaget har lagt stor vikt vid cigarrernas utseende och smak och känner sig säker på att deras nya märke, Blend 15, kommer uppskattas minst lika mycket som deras övriga cigarrer.

Kombinationen av premiumcigarrer i enklare förpackning gör att man får ner priset utan att försämra kvalitén på cigarrerna. Blend 15 kommer i tre olika storlekar, Robusto, Short Robusto och Toro. Man har helt enkelt tagit den säkra vägen och skapat en liten, mellan och stor cigarr. Så att det finns någon som passar för nästan alla tillfällen, vare sig man har mycket, eller lite, tid.

Produkter

Handla

Information