Brev från Bernt - Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda

Bäste herr Carlgren,

Det var med bestörtning jag mottog nyheten om att ni fått er revisorsauktorisering indragen. Tyvärr har kreativitet aldrig varit en uppskattad egenskap i ekonomskrået. Jag hoppas att det hela reder ut sig snart och att jag därefter åter kan anlita er för lite “ekonomagi”, så att säga.

Som en liten tröst sänder jag över en låda Drew Estate Herrera Esteli Short Corona Gorda. Det långa namnet till trots är det här en ganska kort cigarr. Men låt er inte luras, det döljer sig många små smakpresenter i denna lilla tobakslunta.

Redan från första puffen bjuds man söta fina tobakssensationer av mycket god klass. En näve hö. En liten bit läder. En nypa peppar. Nötsmak av mandel, som tillsammans med sötman ger känslan av att provsmaka mormors mandelsufflé. Lägg därtill smaken av mörkrostat kaffe. Ja, det är nästan en komplett fikastund. Så småningom även ceder och sälta

Cigarren bjussar generöst redan från start. Sen, efter cirka kvarten, lägger den sig på en smakplattå av en gnutta ceder, sötma, nötter och sälta. Min gamle vän och läkare, Dieter Meyer, brukade kalla den här för den perfekta “Bierzigarre”. Han tog den alltid till ett stop Hefeweizen.

Med hopp om den klammerifria framtiden,
Bernt Westerman

KÖP DREW ESTATE HERRERA ESTELI SHORT CORONA GORDA HÄR

Produkter

Handla

Information