Ny kassa

Ny kassa

Vi har nu bytt ut vår kassa till en ny, och modernare, version. Detta har gjorts av flera anledningar, dels så har lagstiftningen ändrasts där ID kontroll ska göras även på köp med kort. Detta, i sin tur, görs för din egen säkerhet och försvårar väsentligt för någon att försöka genomföra bedrägerier med dina uppgifer.

Vi har nu även kunnat gå tillbaka till 30 dagars kredittid på faktura, utan avgifter. Vilket gör att det alltid kommer en lön, eller motsvarande, innan fakturan ska betalas. Bättre villkor för dig som kund helt enkelt. Det finns även betalsätt där man kan betala i sin egen takt eller få en faktura på 60 dagar istället för 30 dagar. Dessa betalsätt är, till skillnad från faktura på 30 dagar, belagda med en avgift som kreditbolaget (Avarda) tar ut, och är inget som vi kan påverka.

Vår nya betallösning driftas av Avarda som har funnits sedan 80-talet och givetvis står under finansinspektionens kontroll. Till skillnad från andra betallösningar, så som Klarna, Qliro med flera, så används ingen information för att sälja in dyra lån eller liknande. Utan uppgifterna om betalningen går inte vidare till någon annan part. Tryggt och rättvist.

Den nya kassan möjliggör även att vi kommer kunna ta emot American Express, utöver VISA och Mastercard. Så du som har ett sådant kort kan alltså tjäna poäng på dina köp. Amex är planerat att komma igång under slutet av Januari.

Under integrationen så kommer tyvärr Swish vara borta i cirka en vecka från när detta skrivs. Men kommer alltså tillbaka inom kort.

Vi vet att alla inte tycker om förändringar, men hoppas att ni ser det positiva i att vi utvecklar vår kassa för att bli säkrare och ha bättre villkor för dig som kund. Vi ber om lite tålamod under den första inkörningsfasen. Har ni några frågor så är det givetvis bara till att återkomma så svarar vi så fort vi kan :).

 2023-01-19
Produkter

Handla

Information