Flytt till nya lokaler

Flytt till nya lokaler

Nu flyttar vi till nya lokaler, från Arabygatan 70 till Systratorpsvägen 6 (Växjö). På grund av flytten så kommer den fysiska butiken att vara stängd till vidare. Vi har i dagsläget ingen prognos på när den öppnar igen då leveranstiderna av möbler, tapeter och hantverk är mycket oförutsägbara för tillfället. Samt att handläggningstiden för ändring av tobakstillståndet för fysiska butiken går långsamt. Men vår ambition är givetvis att vara uppe och köra så fort som möjligt igen.

Det går dock bra att hämta ut sitt paket hos oss, välj bara "hämta hos oss" som valalternativ i kassan. Order kan hämtas måndag-torsdag 10-15.

E-handeln påverkas inte av flytten, den kommer köra på precis som vanligt och du som kund kommer inte märka något av flytten.

Det nya lagret, och hypermoderna humidorlagret, gör att vi kan ta in många mer nyheter och är väl skodda inför framtiden. Tekniken går även framåt gällande fuktstyrningen och den nya anläggningen är det bästa som finns på marknaden idag, med bland annat filtrering av vattnet (som sedan blir till fukt i rummet) i 7 steg + UV behandling.

Nu kör vi så det ryker!

/Daniel med vänner2022-09-16
Produkter

Handla

Information