Cigarrullning och smygpremiär av Butik

Cigarrullning och smygpremiär av Butik

Efter flera månader av både fysiskt och mentalt slit så börjar vi snart bli klara för öppning av vår fysiska butik i Växjö! Det känns otroligt roligt och spännande med möjligheten att få möta er ansikte mot ansikte. Vi kommer även kunna ta in fler nya produkter som annars inte hade varit möjligt, både cigarrer och tillbehör.

För att fira att vi snart är klara så kommer vi ha en smygöppning på onsdag den 22:a Maj (efter detta stänger vi någon vecka igen). Vi kan inte garantera att allt kommer vara tiptop och fungera perfekt men det hoppas vi att ni har överseende med. Under timmarna vi smygöppnar så kommer en cigarrullare från Kuba att vara på plats och rulla färska cigarrer. Detta ger ett fantastiskt och unikt tillfälle att se ett riktigt profs rulla cigarrer! Du kommer även få möjlighet att ta med en färskrullad cigarr hem!

Den cigarrullare, eller Torcedor som det egentligen heter, som kommer vara på plats heter Carmen och jobbar vanligtvis i den legendariska Partagás-fabriken på Kuba. Vi pratar alltså äkta kubanska cigarrer av en mycket skicklig kubansk tordedor.

Köp kubanska cigarrer för minst 350 kronor så får ni en kubansk cigarr som rullats direkt i butiken! Inte varje dag man får chansen att lägga en sådan cigarr i humidoren! OBS! Detta gäller endast i den fysiska butiken under smygöppningen och gäller så länge vi har material att rulla med.

Vi hälsar alla kunder välkomna!

När: Onsdag 22 Maj

Tid: cirka 15-18

Var: Arabygatan 70 i Växjö

Observera att butiken är kontantfri, endast kortbetalning gäller.

(övrig information om butiken kommer framöver när allt är helt färdigt)

 2019-05-15
Produkter

Handla

Information