Cigarrspecialisten 2.0

Cigarrspecialisten 2.0

Cigarrspecialisten har nu nått version 2.0 och vi tänkte här nedan bjuda på lite bakgrund till detta samt vilken ny funktionalitet som du kan förvänta dig av vår nya butik. Vi hoppas givetvis att du ska uppskatta detta tilltag och att vi får nöjet att fortsätta vara din leverantör av fantastiska rökverk även i fortsättningen.

Allt gott!

/Daniel med vänner

P.S vi tar gärna emot feedback på vår nya butik, skicka denna i så fall till hej@cigarrspecialisten.se.

Varför en ny version av butiken?

Utvecklingen inom ehandel och Internet går snabbt och för att hänga med är det viktigt att man har en bra plattform att stå på. Vi har därför uppgraderat vår plattform för att framtidssäkra och förenkla utbyggnaden av fler smarta funktioner framöver. Handeln via mobiltelefoner är också något som ökar kraftigt varje år och vår nya sida har nu blivit ännu bättre och enklare att hantera i dessa små skärmar. Vi har även uppdaterat designen för att det ska bli enklare att navigera runt på sidan och för att köpupplevelsen ska vara så fri från hinder som möjligt.

Varför en ny logotyp?

Genom den nya grafiska profilen så vill vi ta ett steg tillbaka från det pråliga och gå mer mot det sofistikerade. Svart, guld och en logotyp med många detaljer blev till vitt, grönt och brunt och loggan fick en mycket enklare design. Förutom rent tekniska aspekter, som att logotypen blir enklare att använda i olika tryckta format, så vill vi i loggans enkelhet återspegla enkelheten hos Cigarrspecialisten. Det ska vara enkelt att handla, enkelt att få den information man vill ha samt enkelt att ha med oss att göra gällande kundtjänst och andra ärenden. Det finns dock inget svårare än att göra något komplext enkelt, men vi hoppas att vi är en bra bit på väg.

Den gröna färgen symboliserar en hyllning till naturen och alla de fält som förser oss med råmaterialet till de produkter som vi alla gillar så mycket och som skänker oss så mycket glädje och lugn. Den vita färgen står för enkelhet och transparens, både mot våra kunder och leverantörer/samarbetspartners. Det vita står även för det rena, cigarrer som bara innehåller ren tobak utan tillsatser. Den bruna färgen symboliserar helt enkelt de färdiga tobaksbladen samt den jord som har fött dem.

Med den nya tidlösa grafiska profilen känner vi oss beredda på framtiden och att bygga vidare på vårt varumärke för att bli den självklara leverantören av fantastiska rökverk.

Nya funktioner i butiken

De nya funktionerna gör det både enklare för oss och för våra kunder. För oss så innebär det att administrationen kan skötas mer effektivt, vilket i förlängningen betyder att vi kan behålla låga priser även när administrationen växer.

Men det viktigaste är givetvis att våra kära kunder får det enklare och roligare att handla i butiken. Några av de nya funktioner som redan finns på plats i nya butiken är följande:

  • Ny och enklare kassa
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning via Bank
  • Inga fakturaavgifter
  • 30 dagars faktura, missa ingen inbetalning igen.
  • Recensioner - Nu kan du skriva recensioner på produkter du köpt, inte bara text utan även diagram över egenskaper och smaker.
  • Cigarrguiden 2.0 med ännu fler sökbara egenskaper så som exempelvis röktid.
  • Ny faktaruta med mycket mer information om cigarrerna.

Vad är på gång framöver?

Arbetet med att förbättra både sidan och kundupplevelsen i stort är långt ifrån avslutad. Under den närmaste tiden så kommer bland annat göra versioner av produkterna tydligare (exempelvis där det finns 5-pack eller liknande). Vi kommer också bygga in en funktion för bekräftelse via e-post när vi skickat ordern, tillsammans med en länk för att du som kund ska kunna spåra försändelsen.

Nästa stora förändring rör inte själva hemsidan utan hur varorna kommer hem till dig. Vi har tagit fram ett helt nytt och unikt förpackningskoncept som kommer rullas ut inom några månader. Detta innefattar lådor som är specialgjorda för oss och för de produkter vi säljer. Vi hoppas och tror att det kommer ge en ännu lyxigare och trevligare känsla när du fått hem ditt paket. Vårt motto att premiumcigarrer ska åka förstaklass tar vi alltså till nästa nivå.

Väl mött!

/Daniel med vänner2017-06-29
Produkter

Handla

Information