Principle (Dom.Rep.)

Principle Cigars grundades av Darren Cioffi, en internationell affärsman med en förkärlek för antikviteter och det unika. Under sina resor har han träffat flera människor inom cigarrbranschen. Som en passionerad cigarr-entusiast, beslutade han sig för att starta en egen linje av cigarrer och samarbetade med nära vän och Principle Cigars master blender, Hendrik Kelner Jr, i hans fabrik Kelner Boutique Factory.

Principle, ett framstående cigarrmärke som grundades med en passion för kvalitet och tradition, har sedan sin start blivit en ikon inom den exklusiva världen av premiumcigarrer. Märket har sin grund i en rik historia som sträcker sig tillbaka till det tidiga 2000-talet, när dess skapare insåg behovet av att erbjuda cigarrentusiaster en unik upplevelse av överlägsen tobak och noggrant hantverk.

Det som särskiljer Principle-cigarrer är det noggranna urvalet av tobak. Endast de finaste tobaksbladen används för att skapa en harmonisk och välbalanserad smakprofil. De väldefinierade tonerna av jordighet, kryddighet och nötighet karakteriserar varje puff av en Principle-cigarr och levererar en minnesvärd upplevelse för den sofistikerade aficionadon.

Principle Cigars har etablerat sig som en symbol för kvalitet och sofistikerad smakupplevelse. Genom att hedra traditionen och samtidigt omfamna innovation fortsätter Principle att erbjuda cigarrentusiaster en unik och minnesvärd upplevelse, för varje puff är en resa genom en värld av elegans och smakrikedom.

Produkter

Handla

Information