Alec Bradley Black Market Punk lösplugg Alec Bradley Black Market Punk låda öppen Alec Bradley Black Market Punk låda

Alec Bradley Black Market Punk

Trots sitt ganska lilla format på denna petit corona så ger den en kraftfull upplevelse. Det finns en rejäl dos kryddighet men utan att totalt dominera paletten. Framträdande smaker är de av kaffe och läder men man kan även hitta flera andra toner som göms där under kryddigheten. Detta är en cigarr som man med fördel kan para ihop med en kraftfullare dryck, en mörk kaffe eller kanske en porter.

Konstruktion – Alec Bradley Black Market Punk

Cigarren har ett mörkt täckblad som ser lite smått rustikt ut men utan att ha några jättestora ådror i sig. Sömmarna sitter åt ordentligt och är svåra att se på det mörka täckbladet. Den mörka färgen gör även att eventuella skönhetsfläckar döljs vilket ger ett rent helhetsintryck. Draget på denna pinne är ungefär där man vill att det ska vara, varken för löst eller för trögt. Glödlinjen hänger med bra och det är sällan man känner något behov av manuell justering.

Smaker – Alec Bradley Black Market Punk

De första puffarna känns som en kaffe med lite för mycket mjölk som serveras i en påse av läder. Det finns även en kryddighet som är tydlig men som inte tar överhanden. En bit in så ligger kaffet kvar tillsammans med krämigheten och cigarren blir långsamt allt kryddigare i sin framtoning. Under andra tredjedelen så kommer en lätt fruktighet som tillsammans med kryddigheten gör att profilen som helhet påminner lite om rädisor, fruktigt men med lite pirrande på läpparna. Smaken av läder ligger också kvar och har nu fått sällskap av lite toner av smör. Mot slutet av cigarren är profilen ungefär den samma, en svag ton av lakrits gör entré men försvinner ganska snabbt. Efter att nyligen ha nått sitt klimax så går nu kryddigheten ner mer och mer för varje puff. Tidigare dolda smaker av rostat bröd får chans att visa sig strax innan det är dags att lägga ifrån sig cigarren.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
4
baserat på
4
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Ä****r den. Brinner spikrakt med p*****t drag. Mycket rök. Rund i smakerna med en liten kryddighet som jag tycker framträder mest i början för att sen komma och gå. P*****t storleksmässigt för kalla höstkvällar eller när man har ont om tid."
"Helt o* smak. Ändras lite under vägen. Kaffe och choklad kommer och går. Kryddor vid något tillfälle. B** drag, brinner spikrakt. Kvalitetskänsla."
"Sma**k och mycket v**konstruerad. B*******t drag med punch cutter på höstpromenaden."
Produkter

Handla

Information