Brev från Bernt - Davidoff Winston Churchill Petit Panetela

Davidoff WSC Petit Panetela - recension cigarrKära Mor,

I dessa bistra februari-tider kan det vara svårt att hinna avnjuta en cigarr innan kölden gör upplevelsen obekväm. För en dam som Mor kan det vara direkt hälsovådligt.

Då är inte en rejäl tobaksbatong att föredra, utan ett mindre rökverk som går snabbt att ta sig igenom, men som samtidigt inte tummar på njutningsgrad och smakkvalitet. Jag skulle rekommendera en Winston Churchill Petit Panetela från Davidoff. Varför den bär namnet av den gode Mr. Churchill vet jag inte, jag tror knappast han bemödade sig med något så snabbrökt. Men samtidigt ska sägas att det den saknar i fysisk storlek tar den igen i smakglädje.

Man bjuds genast en mättad, god tobakssmak. Krämighet av gräddkola. Lite läder och hö - som om någon kastat hästsadeln i halmen. Spån av barrträd. Många, men distinkta, smaker som är lätta att plocka upp. Allt mycket balanserat.

Kroppen går från medium till snudd på full.

Halvvägs dyker en blandning av syra och örter upp. En touch av arrak, som tillsammans med barrträden och gräddkolan smakar som en punschrulle gjord på träspån istället för kaksmulor- fast på ett bra sätt! 

Allt detta på 15-20 minuters rökning. Fantastiskt!

Dra på dig ett extra lager ull-mamelucker, så ses vi på söndag.

Din tillgivne son,
Bernt Westerman

KÖP DAVIDOFF WINSTON CHURCHILL PETIT PANETELA HÄR!

Produkter

Handla

Information