Hoyo De Monterrey Hermosos No.4 Anejados 2015 lösplugg Hoyo De Monterrey Hermosos No.4 Anejados 2015 låda

Hoyo De Monterrey Hermosos No.4 Anejados 2015

Hoyo De Monterrey Hermosos No.4 Anejados är en ny linje av kubanska cigarrer som släppts under Habanos S.As Anejados program. Cigarrer i detta program har alla blivit lagrade i fem till åtta år från det att de lagts i sin låda. När denna period har gått så öppnas låda noch kvaliten kontrolleras, efter detta så sätter man på gördeln samt en extra gördel för just Anejados. Varje låda stämplas sedan med ”revisado”, vilket i sammanhanget betyder ungefär ”kontrollerad”. På grund av denna mödosamma och tidsintensiva process så ligger priserna för dessa cigarrer något högre än vanliga serieproducerade pinnar.

Konstruktion - Hoyo De Monterrey Hermosos No.4 Anejados 2015

Utseendet på denna cigarr är helt utsökt. Täckbladet har en rik mediumbrun färg med mycket olja och endast ett fåtal, knappt synliga, ådror. Hela utseendet ser verkligen slätt och lent ut. Gördlarna är riktigt snygga och väl ditsatta vilket höjer upplevelsen ytterligare. Draget är varken för löst eller för trögt utan helt perfekt och gör rökningen till en upplevelse fri från frustration. Glödlinjen går även den spikrakt och det finns få tillfällen då man ens får känslan av att vilja behöva korrigera. 

Smaker - Hoyo De Monterrey Hermosos No.4 Anejados 2015

Anejado har precis de fylliga smaker som man kan förvänta sig av en cigarr gjord på riktigt lagrad tobak. Det bjuds på toner av naturell tobak, läder, mandel och valnöt tillsammans med en viss sötma. Det finns också en viss krämighet som hjälper till att blanda smakerna på ett förträffligt vis. Allt detta tillsammans med en hög komplexitet som blandar smakerna på ett utomordentligt sätt. För dig som har en extra kärlek till lagrade cigarrer så kommer denna pinne inte göra dig besviken.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information