H. Upmann Robustos Anejados 2016 lösplugg H. Upmann Robustos Anejados 2016 låda öppen H. Upmann Robustos Anejados 2016 låda

H. Upmann Robustos Anejados 2016

Habanos har nu släppt H. Upmanns senaste limiterade utgåva. Formatet de har valt är Robusto och man har i marknadsföringen tryckt mycket på den lagring som föregåtts innan dessa pinnar börjat skickas ut. Cigarrerna har, efter att de rullats, förvarats i sina lådor i 5-8 år. Därefter har varje cigarr kontrollerats och man har då också klätt lådan för att få det utseende som den sedan har när den når kund. Utseendemässigt så märks det att de tagit de bättre täckbladen till just dessa cigarrer, det finns inga större ådror och rullningen känns noggrant gjord utan tydliga skarvar. Cigarren pryds av två stycken gördlar, en för själva märket samt en ”Anejados” för att vara tydlig med att det är en årgångscigarr. Smakmässigt ger den långa lagringstiden i lådan ett tydligt inslag av cederträ. Därtill bjuds det på smak av nötter och lite vanilj. Det förekommer även en lätt smak av peppar. Hela smakprofilen är rund och harmonisk, det finns ingen fränhet utan allt känns väldigt mjukt och behagligt.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Mycket fin och bra cigarr med tydliga smaker, fin rökbildning och glöden går spikrakt hela vägen. Solklar måste-testa-cigarr!"
Produkter

Handla

Information