Kubanska Klassiker

Detta paket innehåller några av Kubas mest klassiska cigarrer. Du bjuds på smaker i absoluta världsklass från den unika finkorniga jordet på Kuba. Paketet är perfekt för dig som ha några pinnar att lagra för speciella tillfällen, eller letar efter en fin present att ge bort. Men passar givetvis alla livsnjutare som söker det där lilla extra i vardagen. Nedan hittar ni motiveringar kring varför varje enskild cigarr finns med i paketet. Detta paket har ett rabbaterat pris, ordinarie pris 1234 kronor.

Montecristo No. 2

Kanske den mest klassiska av alla Kubanska cigarrer, används ofta som referens från vilken man utgår när andra cigarrer bedöms. Har ett rykte som nästan är omöjligt att leva upp till, men lyckas ändå gång på gång att hålla sin plats som en riktig legendar.

Montecristo No. 4

Världens mest sålda Kubanska cigarr säger egentligen allt. En cigarr som sålt så mycket så länge kan helt enkelt inte vara dålig. Därför får den en plats i paketet.

Partagás Serie D No. 4

Här kan man egentligen slänga i alla garrar från Serie D men No. 4 har blivit det format som flest föredrar. Otroligt smakrik och en balans som får en ballerina att bli avundsjuk. Anses av många kritiker vara den bästa robuston i världen. Smaken är som bekant som baken, men att så många tycker om denna pinna så pass mycket måste betyda att den inte är så tokig.

Partagás Lusitanias

Dyker gång på gång upp i listor äver de bästa kubanska cigarrerna. Otroligt komplex och smakrik. Se till att du har gott om tid och fullt fokus för att kunna få ut maximalt av denna pinne. Den kommer att belöna dig många gånger om.

Hoyo de Monterrey Double Corona

Även denna pinne är mest i de flesta topplistor över kubanska cigarrer. En rundare smakupplevelse än övriga i paketet. Silkeslen karaktär som försiktigt men bestämt levererar smakerna.

Ramon Allones Specially Selected

En lite bortglömd cigarr som förtjänar mer tid i ramljuset. Perfekt efter maten då dess smaker av mörk choklad, kaffe och viss pepprighet smakar som en himmels efterrätt.

Cohiba Esplendidos

Cohibas representant för formatet Churchill. Lite smakrikare än Siglo-familjen och med alla de klassiska kubanska smakerna och den speciella twangen som bara kubansk tobak verkar kunna ta fram. Även denna cigarr brukar hamna i topp 10 över bästa kubanska cigarrer när experterna sätts mot väggen.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information