Zino Classic No. 7 lösplugg Zino Classic No. 7 naken Zino Classic No. 7 ask

Zino Classic No. 7

Zino classic No. 7 är minstingen i familjen, i alla fall bland de cigarrer som är ämmade för den nordiska marknaden. Detta format är perfekt för oss nordbor som inte alltid har ett väder som tillåter en att röka en cigarr som tar några timmar att avnjuta. Utöver ett praktiskt format så bjuder cigarren på eleganta smaker och ett vackert yttre.

Konstruktion – Zino Classic No. 7

Denna lilla pinne har ett mycket bra format för våra förhållanden och passar de flesta situationer. Den är begåvad med ett mycket fint täckblad som knappt har några synliga ådror eller sömmar. Glöden går fint och det är ovanligt att man behöver göra några större justeringar, inte minst då den går så fort att röka. På grund av det lilla formatet så gäller det att man röker cigarren varsamt så att den inte överhettas. Om den blir för varm så kan en beska uppstå som inte är önskvärt. Men så länge man kan kontrollera sig så sköter sig cigarren mycket bra.

Smaker – Zino Classic No. 7

Detta är en välsmakande cigarr som har hittat en bra balans bland smakerna. Den börjar med lätta toner av främst trä och jord. Efter ett tag kommer det fram en mer metallisk karaktär och sötman tilltar också något. Eftersmaken är torr och lite jordig, det finns även en viss kryddighet. Överraskande nog kan man då och då även stöta på lätta smaker av kaffe, något som inte är vanligt för denna Classic-familj. Cigarren kan med fördel avnjutas med någon dryck, varför inte en highland whisky till exempel.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information