VegaFina Fortaleza 2 Rum Barrel lösplugg VegaFina Fortaleza 2 Rum Barrel låda öppen VegaFina Fortaleza 2 Rum Barrel låda

VegaFina Fortaleza 2 Rum Barrel

En specialutgåva från VegaFina som blivit en omedelbar hit. Denna cigarr finns endast i ett begränsat antal så det är först till kvarn som gäller. Cigarren har en fin double figurado-from och tobaken har lagrats i rom-fat i minst 6 månader. Detta gör att smakupplevelsen blir mycket annorlunda än man annars är van vid. Vanliga Fortaleza är en fantastiskt smakrik cigarr med blad från de bästa gårdarna, här har man alltså tagit det ett steg till och lagrad bladen ytterligare en gång. Resultatet blir en nyvunnen sötma och, givetvis, toner av rom.

Bladen utgörs av ett täckblad från Ecuador (Ecuador Sumatra), ett omblad från Nicaragua och en inlaga från Dominikanska republiken (Olor Ligero, Seco Piloto & Olor Seco). Tillsammans med den speciella lagringen så skapas smaker av rostad bröd, kola, nötter, kaffe och choklad. Allt detta tillsammans med en söt och krämig textur.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"En riktigt g** cigarr, rund och söt i smaken"
Produkter

Handla

Information