Valentino Siesto (Dom. Rep.)

Valentino Siesto är ett relativt nytt märke i cigarrvärlden men med extremt lång erfarenhet av att tillverka cigarrer. Märket ligger i den yppersta premiumklassen tillsammans med exempelvis Davidoff, Arturo Fuente och Cohiba. Prismässigt har de dock lyckats lägga sig väsentligt lägre. Man får kort sagt mycket kvalié för pengarna och frågan är om det ens går att få mer puff för pengarna än så här. Men smaken är förstås som baken.

Valentino Siesto började i cigarrvärlden som en amatör. Hans dröm var att skapa "kronjuvelen" av den perfekta lyxcigarren. År 2014 startade han fabriken i Tamboril, Dominikanska republiken. Valentino anställde bara de bästa Master Blenders och säkerställde att varje tobaksblad som kom till Tamboril behandlades på bästa möjliga sätt. Han skapade ett reservlager av värdefulla och unika blad som idag berikar produktionen av Valentino Siesto Premium cigarrer.

Valentino har gjort många investeringar i att utbilda kvalificerade Master Rollers (Torcedores) som tillverkar cigarrer med extrem omsorg. Idag kan Master Rollers stoltsera med den besatthet för precision som de arbetar med. Sedan 2019 täcker produktionen av Valentino Siesto Premium Cigars ett oändligt antal vitolas med otroliga kvalitetsnivåer. Du hittar ett brett utbud av cigarrer för alla smaker. Handgjorda en efter en med stor hängivenhet och extraordinär precision.

Slutligen några ord från Valentino själv:

”Vi känner till den längtan som finns hos cigarrälskare som vill ha en produkt med oöverträffad kvalitet och olika sensationer.” – Valentino Siesto

”Valentino Siesto Premium Cigars är löftet om en ojämförlig upplevelse. Den hängivenhet och beslutsamhet som vi lägger i våra produkter är avgörande för oss. Vi har den bästa tillverkningsprecisionen för varje produkt och uppnår oöverträffade kvalitetsstandarder.

Bladen väljs av våra Master Blenders, bland de bästa tobaksproducenterna i Dominikanska republiken, och åldras med tålamod. Valentino Siesto cigarrer är, och kommer alltid att vara, handgjorda av våra erfarna Master Rollers. Överträffar förväntningarna hos de mest krävande.” – Valentino Siesto

Produkter

Handla

Information