Trinidad Robusto Extra 2020 lösplugg Trinidad Robusto Extra 2020 låda öppen Trinidad Robusto Extra 2020 sida 1 Trinidad Robusto Extra 2020 sida 2 Trinidad Robusto Extra 2020 fodral Trinidad Robusto Extra 2020 inre kartong Trinidad Robusto Extra 2020 yttre kartong

Trinidad Robusto Extra 2020

Trinidad Robusto Extra 2020 skapades främst för ”travel retail” alltså för butiker på flygplatser och liknande. Inte så konstigt då att cigarrerna kommer förpackade i en otroligt påkostad resehumidor. Det är 14 st cigarrer i en humidor/låda och hela lådan är klädd i ett mocka-liknande material. På respektive sida av lådan sitter utvändig hygrometer och temperaturmätare. Denna produkt görs i begränsad upplaga och är alltså inget som kommer finnas för alltid, samt att tillgången är mycket begränsad.

Själva cigarrerna mäter c:a 155 x 19,8 mm och har en gördelstorlek om 50. Formatet är en återupplivning av ”Dobles” som Trinidad sedan länge lagt ner, men är alltså nu tillbaka om än i denna begränsade upplaga. Du kan förvänta dig runt 90 minuters röktid och en elegant, len, rik och komplex upplevelse. Smakerna som produceras är bland annat ren tobak, tydliga grästoner tillsammans med en hög krämighet med inslag av örter. Här levereras elegans och finess snarare än ren kraft.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information