Te-Amo WS Toro Nicaragua lösplugg Te-Amo WS Toro Nicaragua låda öppen Te-Amo WS Toro Nicaragua låda

Te-Amo WS Toro Nicaragua

Te-Amo har gjort succé med sin WS (World Series) familj, och en av favoriterna har länge varit deras representant för Nicaragua. Det kanske inte är så konstigt då detta land idag är en av de största cigarrproducenterna i världen. Är du ute efter en mycket prisvärd pinne med fina smaker, ganska låg nikotinhalt och som inte kräver din fulla uppmärksamhet hela tiden så bör du verkligen prova denna cigarr.

Konstruktion – Te-Amo WS Toro Nicaragua

En cigarr för det här priset brukar kunna se ut lite hur som helst, men Te-Amo brukar ha koll på sina grejer och detta visar sig tydligt på denna Toro. Täckbladet ser riktigt bra ut och har inga större ådror. Cigarren känns jämnt packad men några mjukare partier kan förekomma, detta visar sig dock inte påverka drag eller glöd i någon större utsträckning utan det går för det mesta bra utan några större insatser för att korrigera glöden.

Smaker – Te-Amo WS Toro Nicaragua

Cigarren bjuder på förvånansvärt fina smaker, speciellt med tanke på prisklassen. Komplexiteten är inte superstor utan det är mindre variationer av samma smaker genom hela rökningen. Detta uppskattas särskilt när man är i situationer då cigarren inte kan få fullt fokus. Det bjuds på fina smaker av främst trä och jord, pinnen levererar rikligt med rök vilket hjälper till att föra fram smakerna och ger en riktigt härlig känsla. Den tjocka röken ger en krämig textur. Cigarren bjuder även på en ren och elegant smak av tobak, vilket visar sig passa fint ihop med de övriga smakerna.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information