Te-Amo WS Toro Mexico lösplugg Te-Amo WS Toro Mexico låda öppen Te-Amo WS Toro Mexico låda

Te-Amo WS Toro Mexico

Te-Amos World Series (WS) har blivit mycket populära tack vare sitt låga pris men fantastiska smaker. Denna gång är det Mexiko som står på programmet och detta är ju märkets hemmaarena då fabriken, och de egna plantagen, ligger i just Mexiko. Föga förvånande lyckas de få till en riktigt fin pinne som ger mycket av de för Mexiko så typiska smakerna.

Konstruktion – Te-Amo Toro Mexico

Doften från cigarren påminner om att gå genom en skog efter att det har regnat. Täckbladet är mörkbrunt och har en fin oljig lyster utan några större ådror. Faktiskt ett riktigt fint utseende, speciellt med tanke på prislappen. Det finns många cigarrer som kostar minst dubbelt så mycket men som inte ser så här bra ut. Cigarren känns gedigen och välpackat, draget är bra och gör rökningen till en bekväm upplevelse. Glöden hade vi inte heller några problem med utan den skötte sig galant.

Smaker – Te-Amo Toro Mexico

Från början så bjuds man på kaffe och en jordig smak med lite örter. Tillsammans med detta bjuds en sötma som är typisk för en maduro-cigarr. Kroppen är full men känns samtidigt len och lugn. Efter ett litet tag kommer även toner av citrus och trä. Efter en tredjedel så ligger smakerna av jord och trä kvar tillsammans med sötman. Ungefär halvvägs så kommer det smak av peppar och den jordiga smaken försvinner. Under sista tredjedelen kommer jordsmaken tillbaka och blandar sig återigen med trä och sötma. Pepparsmaken tilltar och tar över mycket av smakerna på paletten. Sett genom hela rökningen så är det en härlig kombination av smaker, det är inte den mest komplexa cigarren men då får extremt mycket upplevelse för pengarna.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information