Te-Amo WS Toro Honduran lösplugg Te-Amo WS Toro Honduran låda öppen Te-Amo WS Toro Honduran låda

Te-Amo WS Toro Honduran

Te-Amo är det största märket från Mexiko och är kända för att göra extremt prisvärda cigarrer. Denna Toro Hunduran är inget undantag, denna pinne är en del av märkets World Series (WS) som blivit en av de bäst säljande från Te-Amo. Just denna produkt representerar Honduras och bjuder på en härlig sötma tillsammans med kaffe, kakao, läder med mera. En riktigt smaskig pinne till ett mycket smakfullt pris.

Konstruktion – Te-Amo Toro Honduran

Redan när man tar upp cigarren slås man av hur läcker den ser ut med sitt mörka täckblad, den påminner om en chokladbit och man blir genast sugen på att avnjuta den. Direkt när man tar av cellofanet så möts man av en doft av kakao, på yngre cigarrer kan även en lätt doft av ammoniak framträda. Precis som de flesta cigarrer så mår de bra av att lagras. Täckbladet är i övrigt lite rustikt i sitt utseende med endast mindre ådror, i övrigt kan inga större skönhetsfläckar skönjas. Draget är åt det lättare hållet men ändå med lite motstånd, så i princip precis så som de flesta vill ha det. Glöden går oftast jämn men kan behöva någon liten korrigering.

Smaker – Te-Amo Toro Honduran

Direkt från början så får man tydliga och goda smaker, här blandas fylligt kaffe med karamelliserat socker. Det hela utvecklas snart till väl avvägd rund smak av krämig vanilj och rostande nötter med en värmande kryddighet i bakgrunden. Senare kommer även toner av läder in i eftersmaken. Cigarren har inte så stor komplexitet, det är ungefär samma smaker som ligger med genom hela rökningen. Smakerna i sig och kombinationen dem emellan klara dock, utan problem, av att hålla uppmärksamheten uppe och det blir svårt att lämna ifrån sig cigarren när man kommer fram till slutet. En riktigt prisvärd pinne som bjuder på mycket smak per krona.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Helt o* vardagscigarr."
Produkter

Handla

Information