Te-Amo WS Toro Dominican lösplugg Te-Amo WS Toro Dominican låda öppen Te-Amo WS Toro Dominican låda

Te-Amo WS Toro Dominica

Denna cigarr kommer från Te-Amos mycket populära World Series (WS) och representerar, som namnet antyder, Dominikanska Republiken. Cigarrens komplexitet är inte så stor utan det är ungefär samma smaker som står i fokus hela tiden, men en liten twist ungefär halvvägs. Detta gör att cigarren passar sig särskilt bra under en dag på golfbanan eller när man jobbar i trädgården. Kort sagt, den kräver inte din fulla uppmärksamhet utan du kan njuta av den även om du samtidigt njuter av någon annat som du gillar att göra.

Konstruktion – Te-Amo WS Toro Dominica

Utseendemässigt så är det imponerande att man kan få till en så fin cigarr med tanke på att priset ligger i de lägre regionerna. Täckbladet skimrar hälsosamt mot ljuset och har bara några mindre ådror. Draget är åt det lättare hållet och passar cigarrens storlek bra, ett drag innan man tänt cigarren avslöjar fina smaker av hö och gräs. Efter att man tänt pinnen så fortsätter draget att vara bra och glöden har oftast inga problem att hålla sig på banan men kan behöva någon enstaka korrigering.

Smaker - Te-Amo WS Toro Dominica

Cigarren öppnar upp sig med smak av trä tillsammans men tydlig kryddighet och en intressant sälta som fastnar på läpparna. Kroppen ligger åt det kraftfullare hållet vilket överraskar något med tanke på connecticut shade-täckbladet och en den dominikanska inlagan, båda vilka annars brukar ge en lite mildare kropp annars. Under andra tredjedelen så kommer det in nya smaker i form av en krämig nötighet. Komplexiteten i denna cigarr är inte så stor mer än att den skiftar lite i karaktär ungefär halvvägs. Smakerna är dock rena och goda, så får dig som vill ha en lite lugnare cigarr rent komplexitetsmässigt så är detta ett utmärkt val.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information