Te-Amo WS Toro Cuban lösplugg Te-Amo WS Toro Cuban låda öppen Te-Amo WS Toro Cuban låda

Te-Amo WS Toro Cuban

Denna pinne kommer alltså från Te-Amos World Series (WS) och representerar Kuba. Värt att notera är att den alltså inte är gjord på Kuba eller innehåller tobak från Kuba. Det man har gjort är att man tagit frön som härstammar från Kuba och odlat upp dem i Nicaragua. Det är enda möjligheten då Kubanska staten äger tobaken som odlas på ön. Cigarren ger dig fina Kubanska smaker av bondgård, hö och jord tillsammans med viss sötma. En riktigt prisvärd pinne från en av Te-Amos största och mest omtyckta familjer.

Konstruktion – Te-Amo WS Toro Cuban

Överlag är konstruktionen på dessa cigarrer riktigt bra. Kvalitén är mycket konsekvent och ger ett lagom trögt drag för dess storlek samt en rökproduktion som är fullt tillräcklig för att förmedla alla fina smaker. Till utseendet så har cigarren ett medelbrunt täckblad som ser helt ok ut, utan några större skönhetsfläckar. Lägger man till priset i ekvationen så är det en riktigt bra kvalité per krona. Glöden går rakt och snyggt utan att större ingrepp behöver göras för att korrigera.

Smaker – Te-Amo WS Toro Cuban

Från start så bjuder denna cigarr på övervägande smak av ladugård/bondgård. Det är distinkta och rika smaker av bland annat hö och jord med en liten sötma mot slutet. De lite gräsiga tonerna skvallrar om de kubanska frön som använts för att odla tobaken och det är mycket trevligt att den karaktären kommer fram så pass tydligt. Cigarren bjuder på härliga nyanser som får dina smaklökar att rysa av välbehag. Det är inte den mest smakfyllda eller komplexa cigarren men om man tittar på prislappen så är upplevelse per krona svårslagen. Cigarren passar mycket bra till en lite kryddigare rom.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
4.5
baserat på
3
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Fantastiskt p******d cigarr! Söt och g**, små kaffetoner här och där. Tjock och m***g rök. F** konstruktion. Brinner jämt rakt igenom. Denna kommer jag köpa igen."
"Fyllig, h****g rök hela vägen från början till slut. Smaker av jord och hö. En sötma kommer och går genom hela rökningen. Håller glödlinjen bra rakt igenom. För detta l*** pris helt klart värd högsta betyg."
Produkter

Handla

Information