Te-Amo WS Robusto Mexico lösplugg Te-Amo WS Robusto Mexico 15-pack

Te-Amo WS Robusto Mexico

Te-Amo har gjort sig kända för sin hyllade World Serie-familj (WS), deras Toro-format har rönt stora framgångar men nu blir deras mindre storlekar så som Robusto och Corona allt populärare. Detta är inte så konstigt då formaten är något mindre och därför passar till fler tillfällen. Te-Amo WS Robusto Mexico är fortfarande ingen jätteliten cigarr utan ligger i mellanskiktet, det ger samtidigt riktigt fina smaker som i detta fall representerar Mexiko. En bra vardagscigarr som passar bra till de flesta starka drycker.

Konstruktion – Te-Amo WS Robusto Mexico

Te-Amo brukar ha cigarrer som är lite torrare i sitt utseende, den mer oljiga karaktären brukar inte vara lika prominent som hos vissa andra märken. Trots detta så ger täckbladet ett mycket bra intryck utan större ådror, även sömmarna ser täta och fina ut. Cigarrens känns välpackad och utan större ojämnheter från fot till huvud. Draget är för det mesta riktigt bra och glöden följer med fint utan större snedsteg. Rökproduktionen är fullt tillräcklig för att föra med sig de fina smakerna.

Smaker – Te-Amo WS Robusto Mexico

Föga förvånande så bjuder cigarren på typiska mexikanska smaker, det är en bra representant för den mexikanska odlingskonsten. Det är främst robusta och lite mörkare smaker av kaffe och jord. Efter ett tag letar sig även en fin sötma fram och ger ett mycket fint komplement till de redan existerande smakerna. När man kommit halvvägs så börjar fler smaker att komma fram på paletten, främst lite fruktighet som närmast kan beskrivas som en lätt citrus, men även en god träsmak kommer fram.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information