Te-Amo WS Robusto Dominica lösplugg Te-Amo WS Robusto Dominica låda öppen Te-Amo WS Robusto Dominica låda

Te-Amo WS Robusto Dominica

Ännu en cigarr från Te-Amo som ligger i prisläget ”vardagscigarr”, trots sitt modesta pris så är detta en handrullad long filler (gjord på hela blad). Cigarren är som helhet ganska mild, även om den studsar till precis i början. Smakmässigt är den inte jättekomplex utan dess profil är ganska jämn genom hela rökningen. Man får bland annat stifta bekantskap med nötighet, krämighet och trä.

Konstruktion – Te-Amo WS Robusto Dominica

Cigarrens utseende överträffar priset, det mellanbruna täckbladet har inga större skönhetsfläckar och ådrorna är få och små. Inget här som förstör utseendet således och inte heller som kan tänkas påverka glödllinjen. Draget ligger där de flesta föredrar det, varken för trögt eller för löst. Glöden går för det mesta rakt men kan behöva justeras någon gång under puffandets gång.

Smaker – Te-Amo WS Robusto Dominica

Den första tredjedelen börjar med smaker av trä och kryddor, här finns även en lätt sälta. För att var en cigarr med connecticut shade täckblad så ger cigarren en kraftfullare profil än vad man kanske förväntar sig. När man kommit in i andra tredjedelen så öppnar cigarren upp sig och man får ta del av en mer krämig och nötig karaktär. Under resten av resen så är det i stort sett samma smaker som rullar runt på paletten. Till skillnad från i början så känns cigarren mer rund och mild under sin andra hälft.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information