Te-Amo WS Corona Nicaragua lösplugg Te-Amo WS Corona Nicaragua låda öppen Te-Amo WS Corona Nicaragua låda

Te-Amo WS Corona Nicaragua

Te-Amos WS serie (World Selection) är märkets mest framgångsrika och syftar till att ta fram cigarrer som ska vara typiska för de främsta produktionsländerna. I detta fall handlar det om Nicaragua och just denna modell kommer i en lite corona storlek. Storleken passar bra på våra breddgrader där vädret och vardagen inte alltid tillåter att man lägger timmar på en cigarr. Cigarren bjuder på tydliga och balanserade smaker i en krämig förpackning med låg komplexitet. Den låga komplexiteten gör att cigarren kan avnjutas även om man inte kan ge den sin fulla uppmärksamhet under hela sessionen.

Konstruktion – Te-Amo WS Corona Nicaragua

Cigarren ger ett överraskande robust intryck när man håller den i handen, speciellt med tanke på prislappen. Cigarren känns välpackad utan för hårda eller lösa partier och har en bra vikt. Täckbladet har en mellanbrun färg och är i stort sett fritt från skönhetsfläckar. Även sömmen går tätt, utan större glipor, och avslutas med en huva som ser ut att vara ditsatt med stor omsorg. Draget ligger där man kan förvänta sig, varken för trögt eller för löst. Men snarare åt det lite lösare hållet. Glöden passerar för det mesta rakt och det är sällan det finns behov av någon manuell justering.

Smaker – Te-Amo WS Corona Nicaragua

Trots den låga prislappen så producerar denna cigarr både tydliga och välbalanserade smaker. De huvudsakliga smakerna är de av trä och jord, det finns även en lättare karaktär av ren tobak som ligger med i bakgrunden. En lätt kryddighet ligger också med genom hela resan, något som är ganska typiskt för en nicaraguansk cigarr. Rökens textur är lätt krämig och rökproduktionen är god, vilket hjälper till att föra med sig smakerna. Röken är också ganska sval, om man inte håller ett allt för högt tempo, vilket bidrar till den krämiga känslan. Det är inga stora variationer i smakerna under rökningens gång, utan komplexiteten är förhållandevis låg.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information