Te-Amo WS Corona Mexico lösplugg Te-Amo WS Corona Mexico öppen låda Te-Amo WS Corona Mexico låda

Te-Amo WS Corona Mexico

Te-Amo har verkligen lyckats med sin World Series-familj (WS), de har blivit mycket populära tack vare sina fina smaker och den stora variationen inom familjen. Dessutom till prislappar som känns fullt överkomliga. Denna cigarr representerar märkets hemmaplan, nämligen Mexiko. Formatet Corona är något mindre än deras Toro vilket passar oss extra bra uppe i dessa nordliga breddgrader. En mycket prisvärd cigarr som bjuder på typiska mexikanska smaker av bland annat kaffe, jord och örter. Detta serveras med en lätt oljig textur och fin sötma.

Konstruktion – Te-Amo WS Corona Mexico

Cigarren har en fin lyster och täckbladet ger ett fint intryck utan större ådror eller andra skönhetsfläckar. Doften består av en behaglig potpurri av dunkla aromer som påminner om en daggdränkt skogsbädd. När man håller cigarren mellan fingrarna så känns den gedigen och välpackad, den ingjuter snabbt ett förtroende och det visar sig snart att det är befogat. Både drag och glöd går riktigt fint och det är sällan man behöver gå in handgripligen och korrigera.

Smaker – Te-Amo WS Corona Mexico

Cigarren bjuder på typiska mexikanska smaker och främst är det kaffe tillsammans med jordig smak. Hela texturen känns lite oljig vilket ger en härlig känsla. Täckbladet är mörkare och åt maduro-hållet, det är därför ingen stor förvåning som uppkommer när man även får en fin sötma på paletten. Cigarrens kropp är inte helt lätt att definiera, den känns bitvis som en full kropp med kraftfulla smaker men samtidigt levereras smakerna på ett ganska lugnt och harmoniskt vis. När man kommit in en bit i rökningen så bjuds man på lite nya nyanser av bland annat citrus och trä, tillsammans med en lätt pepprighet som nu börjar göra entré. Just pepparn tenderar att ta över mer och mer genom rökningen och står för en stor del av upplevelsen mot slutet.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information