Te-Amo WS Corona Honduran lösplugg Te-Amo WS Corona Honduran låda öppen Te-Amo WS Corona Honduran låda

Te-Amo WS Corona Honduran

Som vanligt från Te-Amo så är detta en plånboksvänlig cigarr som inte gör bort sig. Smakerna är relativt tydliga och det finns viss komplexitet. Det bjuds bland annat på kaffe, läder och nötter. Allt detta med en lätt sötma som hela tiden finns med. De större storlekarna som Toro har funnits ganska länge i Sverige men det är inte förens runt 2021 som nu alla linjer av WS-serien även finns som mindre Coronas, vilket brukar vara ett mycket gångbart format i vårt kalla nord.

Konstruktion – Te-Amo WS Corona Honduran

För sitt pris så blir man lite lätt förvånad över täckbladets kvalité. Det är ganska slätt och fritt från större skönhetsfläckar. Gördeln passar fint in med det mörka täckbladet och det finns inga större ådror som stör intrycket, eller kan tänkas störa glödlinjen. Doften från en otänd cigarr för tankarna till lite kakao tillsammans med lätt sötma. Draget ligger runt medel, det är varken för lätt eller för trögt så att man blir blå i ansiktet när man drar in. Glöden går för det mesta rakt och det är sällan man behöver ta fram tändaren och göra någon manuell justering.

Smaker – Te-Amo WS Corona Honduran

Cigarren är inte superkomplex men det finns en del förändringar i profilen under resans gång. När man tänkt cigarren så möts man av en ganska tydlig sötma tillsammans med fylligt kaffe. Smakerna harmoniserar snart och karaktären blir rundare, man stöter nu på lite stänk av vanilj och viss nötighet. När man kommit ungefär halvvägs så ändras smakerna något och det kommer in en allt tydligare ton av läder. Resten av cigarren bjuder inte på några stora överraskningar, en något ökad kryddighet men i övrigt är det samma smaker som ligger kvar.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information