Te-Amo Gran Reserva Natural lösplugg Te-Amo Gran Reserva Natural låda öppen Te-Amo Gran Reserva Natural låda

Te-Amo Gran Reserva Natural

Mexikanska Puros har alltid haft förmågan att trollbinda och skapa trogna anhängare. Denna cigarr är inget undantag, en riktig läckerbit som bjuder på allt de mexikanska jordarna har att erbjuda. Här blandas smak av ceder med jord och choklad. Tillsammans skapas en unik smakupplevelse som är väl värd att prova.

Konstruktion Te-Amo Gran Reserva Natural

Denna cigarr kommer exklusivt förpackad i en glastub, cigarren är också inlindad i ett tunt ark av cederträ. Täckbladet har en fin, något knottrig yta och sömmarna ser riktigt fina ut. Cigarren känns ganska hårt packad men draget är ändå alldeles utmärkt. Glöden går även den fint och det är sällan man stöter på att den går snett.

Smaker - Te-Amo Gran Reserva Natural

Detta är en Mexikansk Puro vilket betyder att all tobak kommer från Mexiko. Tobaksbladen från denna region är känd för att dela många cigarrökare i två läger, något som dock börjar luckras upp mer och mer då även de största motståndarna nu börjat vika sig för tobaken från de extremt bördiga jordarna i San Andre-dalen.

Cigarren bjuder på extremt tydliga smaker av trä med djupa toner av läder tillsammans med en fin kryddighet. Precis som all mexikansk tobak så hittar vi även en distinkt jordig smak med en robust skärpa. Andra primära smaker som dyker upp är choklad och nötter, just dessa smaker kommer ofta tillsammans med en fruktighet som påminner om vin. Som helhet så är smakprofilen på denna cigarr mycket annorlunda, kanske inte för att vara en mexikansk cigarr, men om man ser till cigarrutbudet generellt. Helt klart värd att titta närmare på.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information