Te-Amo Gran Reserva Maduro lösplugg Te-Amo Gran Reserva Maduro låda öppen Te-Amo Gran Reserva Maduro låda

Te-Amo Gran Reserva Maduro

Denna cigarr kommer inlindad i ceder och i en mycket läcker glastub. Den har således blivit mycket poplulär att ge bort som present eller ha som bjudcigarr då den verkligen andas exklusivitet. Men förpackningen är ju inte allt, som tur är så smakar denna pinne riktigt bra. Cigarren bjuder på typiska djup mexikanska smaker av trä, jord, läder och choklad. Det är alltid kul att prova puros (där all tobak kommer från samma land) och denna pinne är en bra representant för Mexiko.

Konstruktion – Te-Amo Gran Reserva Maduro

Som sagt så kommer denna cigarr i en glastub vilket gör att det sällan är några skador på cigarren. Täckbladet har en härligt mörk maduro-färg vilket gör att om det fanns några skönhetsfläckar så syns de inte i det mörka täckbladet. Sömmarna är nästan osynliga och cigarren känns välpackad och jämnt fördelad över hela längden. Draget är förvånansvärt bra med tanke på hur hårt packad cigarren känns. Vi hade inga problem med glöden med våra exemplar, inget behov av att justera utan det hela flöt på utan problem.

Smaker – Te-Amo Gran Reserva Maduro

Det märks att detta är en mexikansk puro, så för dig som redan gillar mexikansk tobak kommer detta vara en dröm. För dig som inte provat innan så är detta ett perfekt tillfället att göra det. Cigarren levererar mörka och djupa toner av läder, trä och jord. Till dessa serveras även relativt tydliga toner av kakao och nöttet. Som en accent genom hela rökningen finns också en kryddighet som gifter sig mycket väl med övriga smaker. Kroppen är dock åt den mildare sidan så vi pratar inte om ett riktigt kryddpaket. Smakerna har ingen jättestor dynamik där de kommer och går utan cigarren håller sig ganska konsekvent genom rökningen. Vilket brukar vara ett kännetecken för många puros.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3
baserat på
2
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"Kärv och enkelspårig."
Produkter

Handla

Information